Partnerprogram bemutatása

Éttermünk kisebb-nagyobb cégek, üzletek és csoportok számára megegyezés alapján biztosít kedvezményes kódot. A kedvezménye mértéke függ az adott partner dolgozóinak számától és a kupon kód típusától. Jelenlegi rendszerünk kétféle típust különböztet meg. A fix címes kupon kód esetén a megállapodás szerint csakis az adott címre rendelhető, míg a nem fix címes esetén bárhova kérhető a rendelés (home office). A kedvezmény mértékét minden hónap első napján az előző havi rendelések alapján felülvizsgáljuk és az általunk meghatározott költség-táblázat szerint módosítjuk. Fenntartjuk a jogot arra, hogy bizonyos partnerek esetén egyénileg bíráljuk kedvezmény mértékét.

Elsődleges kiszolgálás

Elsődleges kiszolgálást biztosítunk házhozszállítás és helyszíni fogyasztás esetén. Tudjuk, milyen kevés idő áll rendelkezésre az ebédre és/vagy vacsorára, melyet nem szeretnénk, ha várakozással kellene eltölteni. Előrendelési lehetőségünkkel pontosan időzíteni lehet az étel elkészültét és/vagy érkezését. Isteni ételeink mellett királyi kiszolgálás is jár!

Kedvezményes árak

Partnereink dolgozói az egyéni kupon kód segítségével a hét minden napján kedvezményesen rendelhetnek tőlünk (kivéve promóciós ételek és italok). Ezt a kódot bármennyiszer felhasználhatja az adott partner. Fontos megjegyezni, hogy minél többször rendeltek, annál nagyobb kedvezményt biztosítunk a következő hónapra!

Mennyei ételek

Az amerikai streed food világát idéző különleges étlapunk minden hónapban kiegészül egy havi burgerrel is. Hamburgereink óriási, 170gr-os húspogácsával készülnek (kérhetőek mini változatban). Egy kiadós és laktató kajálás összekovácsolja a csapatot és könnyebbé teszi a munkát! Garantáljuk, hogy éhesek nem maradtok!

Hogyan működik?

Minden partnerünk 15%-ról indul és a lenti táblázat alapján minden hónap első napján megváltozik a kedvezmény mértéke. A jelentkezéshez csak jelezned kell nekünk a lenti elérhetőségeink valamelyikén, hogy szeretnéd, ha céged/vállalkozásod/üzleted/stb. részt venne programunkban. Ezután megkapjátok a kedvezményes kódot, mellyel máris jóval kedvezőbb árakon ehettek nálunk. Semmilyen rejtett költséggel vagy kötelezettséggel nem jár ez a partnerség!

Költség-táblázat

Az előző havi rendelések végösszege alapján az előző havi kedvezmény 5%-al csökkenhet vagy nőhet. Egy partnerünk számára az elérhető legnagyobb kedvezmény 25%, míg a legalacsonyabb 5% lehet! Ha az adott létszámú partner a lenti táblázat alapján elérte a költség-határt, akkor a kedvezmény növekedik, ellenekező esetben csökken.

10 fő alatt 10-30 fő között 30 fő felett
50.000 Ft / hó 200.000 Ft / hó 300.000 Ft / hó
10 fő alatt
50.000 Ft / hó
10-30 fő között
200.000 Ft / hó
30 fő felett
300.000 Ft / hó

Kapcsolatfelvétel

Az alábbi elérhetőségeken keresztül felveheted velünk a kapcsolatot. Ha további kérdéseid vannak vagy csak szeretnéd megkezdeni velünk a partnerprogramot, akkor tedd meg bátran még ma! Érdemes néhány információt előkészítened, mielőtt felkeresel bennünket: körülbelül hány fős cégről vagy vállalkozásról van-e szó, fix címes vagy nem fix címes kedvezményt szeretnének, munkavégzés helyét (fix cím esetén).

E-mail cím

info@burgerland-derbecen.hu

Telefonszám

0670/6-287437

Partnereink

Az alábbi cégek, vállalkozásak, üzletek már partnereink között vannak és élvezik az éttermünk által adott kedvezményeket. Ideje, hogy saját céged/vállalkozásod vagy munkaadód logóját is itt lásd. Használjátok ki ezt a páratlan lehetőséget!

Rendelésem

Bezárás
Jelenleg semmit nem választottál ki. A Fiókom menüpont alatt lehetőséged van előző rendeléseidet újra kérni.
X
Menü Rendelés Fiókom Kosár