Helyszínbérlésről néhány mondatban

Éttermünk emeletén található elkülönített terület, valamint a Marvel szuperhős stílus jegyében feltúrbozott helységünk egyaránt kiváló helyszínt biztosít 15-20 fős születésnapok, összejövetelek, találkozók, céges rendezvények, évfordulós események, osztálytalálkozók, stb. megszervezésére és lebonyolítására. A hangulatos helyszín, kiváló minőségű étel és ital adott, már csak össze kell hozni a társaságot. Mindkét termünkben Bluetooth-os zenelejátszást és igény esetén Playstation 4-es hozzáférést, csocsó asztalt, sörpongozást (ezeket előre kell jelezni) biztosítunk. Az étlapon található árakból 10% kedvezményt biztosítunk! Igény esetén az adott terem díszítését is vállaljuk felár ellenében!

Fogalási ár és időpontfoglalás

A helyszínbérlés ára 5.000 Ft, melyet még a rendezvény előtti napokban kell befizetni. A helyszínbérlés pontos idejének meghatározása telefonos egyeztetés alapján történik. A bérlés összege magába foglalja a felszolgálás díját és az esemény utáni takarítást. Ez az összeg nem foglalja magába a rendelt ételek és italok árát. Saját étel és ital behozása nem engedélyezett! A foglalást csak akkor tekintjük véglegesnek, ha a helyszínbérlés árát készpénzben személyesen vagy banki átutaláson keresztül kifizetik. Emellett az esemény szervezőjének a kezdés előtt el kell olvasnia és aláírnia egy egyezményt, melynek értelmében a foglalás ideje alatt bekövetkező személyi sérülésekért vagy az éttermet ért károkért teljes mértékben vállalja a felelősséget és az ezzel járó anyagi kötelezettségeket.

Éttermünk bejárása

Járja körbe virtuálisan éttermünk helyszíneit és győzödjön meg saját szemével az általunk kínált különleges hangulattal! Látogatóinkat ingyenes parkolási lehetőséggel várjuk!

Foglald le még ma

Az alábbi elérhetőségeken keresztül felveheted velünk a kapcsolatot. Ha további kérdéseid vannak vagy csak szeretnél egy időpontot foglalni, akkor tedd meg bátran még ma! Érdemes néhány információt előkészítened, mielőtt felkeresel bennünket a foglalással kapcsolatban: körülbelül hány főre számítsunk, milyen jellegű rendezvény, mit kívántok fogyasztani, milyen szolgáltatásokra tartottok igényt, szervező néhány adata a szerződéshez.

E-mail cím

info@burgerland-derbecen.hu

Telefonszám

0670/6-287437

Rendelésem

Bezárás
Jelenleg semmit nem választottál ki. A Fiókom menüpont alatt lehetőséged van előző rendeléseidet újra kérni.
X
Menü Rendelés Fiókom Kosár