Előrendelési lehetőség

A normáls rendelés leadása során mindenki számára lehetőség van aznapra, a nyitvatartási idő keretén belül előre kérni rendelését. Cégek és csoportok számára akár 1 hétre előre is lehetséges a rendelés, kizárólag előre egyeztetés esetén. A lehetőségekért kérjük érdeklődjön az info@burgerland-debrecen.hu e-mail címen keresztül vagy a 0670/6-287437 telefonszámon.

Parkolási lehetőség

Éttermünk mellett hatalmas területen lehetséges a parkolás. Akár busszal érkező osztályok, csoportok számára is bőven van hely. A parkolás természetesen ingyenes.

Helyszínbérlés

Éttermünkben lehetőség nyílik különböző események (születésnapok, legénybúcsúk, találkozók) lebonyolítására. Részletes tájékoztatásért és foglalási lehetőségért kérem fáradjon a Helyszínbérlés menüpontra.

Kapcsolatfelvételi űrlap

Bármilyen általános jellegű kérdéshez, javaslathoz nyugodtan használhatod ezt az űrlapot. Megkérünk arra, hogy ételrendeléshez és helyszínbérléshez használd a nekik megfelelő menüpontban lévő lehetőségeket. Vedd figyelembe, hogy az általános válaszadási idő körülbelül 1 munkanap.
A küldés gombra kattintva kijelentem, hogy elolvastam és elfogadom az étterem adatkezelési irányelveit, valamint a felhasználási feltételeit.

Rendelésem

Bezárás
Jelenleg semmit nem választottál ki. A Fiókom menüpont alatt lehetőséged van előző rendeléseidet újra kérni.
X
Menü Rendelés Fiókom Kosár