Későbbi promóciók*

Ezen kedvezmény(ek) a hét későbbi napjain lesznek elérhetőek. Érdemes mindennap visszanézni oldalunkra!

15% kedvezmény
Fitt day
Minden kedden egész nap
Nemcsak finom, hanem kalória-kímélő is? Keddenként 15% kedvezménnyel rendelhetőek salátáink, melyek után garantáltan jól fogsz lakni. Tökéletes választás ebédre, vacsorára vagy csak egy kis kiegészítésnek!
15% kedvezmény
Hot-Dog day
Minden szerdán egész nap
Ki vagy már éhezve egy igazi amerikai klasszikusra? Akkor a szerda a Te napod, hiszen Hot-Dog kínálatunk az egész nap folyamán 15%-os kedvezménnyel rendelhető. Roppanós virsli és ízletes mustár vár rád!
15% kedvezmény
Wings day
Minden csütörtökön egész nap
Ó, azok a mennyei csirkeszárnyak! Nemcsak finomak, hanem laktatóak! Mit szólnál hozzá, ha csütörtökönként 15% kedvezménnyel kaphatóak? Kár lenne kihagyni ezt a lehetőséget! Kóstoltad már csípősen?
15% kedvezmény
Mexican day
Minden pénteken egész nap
A mexikói kajákat kb. az emberiség 98%-a imádja (oké, nem teljesen mexikóból származik minden kaja), ezért a hét lezárásaként tökéletes választás egy laza burrito vagy taco, péntekenként 15% kedvezménnyel!
15% kedvezmény
Game day
Minden szombaton egész nap
Szombat dél/délután/este van, és hamarosan a kedvenc csapatod játszik? Mi lehetne jobb kísérő, mint meccsnéző tálaink? Mi sem tudunk jobbat, ezért adjuk szombatonként ezen ételeinket 15% kedvezménnyel!
15% kedvezmény
Burger day
Minden vasárnap egész nap
Vasárnap a teljes lazulás és pihenés napja, ezért fiatalok, családok és idősek számára is kijár egy nagyon finom és laktató burger. Ezen okokból a hét utolsó napján az összes burgerünkre 15% kedvezmény jár!

*A fenti kedvezményeket felülírhatják éttermünk akciós kínálatai, melyekről Facebook-on értesülhetsz. Promóciós ételek és italok rendelése esetén kupon kedvezmény nem váltható be.